Ala de Corb i Ona de Foc

L’Enric Larreula (text) i el Jordi Vila (il.lustracions) són els autors d’aquesta col·lecció de pirates que barreja aventures i humor, per a lectors de totes les edats que se senten solidaris amb altres pobles i altres cultures i que es deleixen per les aventures d’herois que cerquen justícia.

Ala de Corb, és un pirata culte defensor dels oprimits i que representa els anhels de llibertat individual i col·lectiva.

En aquest desè llibre de la col.lecció la protagonista és Ona de Foc, la filla d’Ala de Corb, que està a punt de fer divuit anys. Per primer cop haurà de capitanejar una nau. Anirà del Carib a Barcelona, ciutat que comença a veure’s assetjada a causa de la guerra europea de principis del segle XVIII. La jove Ona de Foc haurà de ser més valenta que mai si vol superar tots els perills i tornar a casa, a l’illa Llibertat.

102446_Ala_de_Corb_10 (Ed. Baula)

A partir d’onze anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *