L’edat del lloro

La Gisela Pou (text) i el Francisco Ruizge (il.lustracions) ens expliquen la història de la Rita, una nena que té gelós del seu germà, el Quim, que surt en una sèrie juvenil de la TV. A ella la porten al psicòleg i no vol parlar. La Rita pensa que no té cap altre problema que el seu germà famós i que tota la culpa és de la seva mare. La Rita lluita per recuperar el seu germà de sempre. Però la cosa es complica”.

És una lectura divertida i amena, amb punts d’humor. És una reflexió sobre la fama a l’adolescència.

L'edat del lloro (Ed. Cruïlla)

A partir d’onze anys.

Si voleu llegir el primer capítol cliqueu l’enllaç:

http://www.edebe.com/publicaciones-generales/img/cast/108253.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *