La gallineta vermella

Pilar Martínez ha fet l’adaptació d’aquest  conte tradicional  anglès, on es destaca que el valor de l’esforç i de la constància sempre donen bons resultats, enfront la insolidaritat i la ganduleria dels qui estan acostumats a obtenir beneficis del treball aliè de manera injusta i immerescuda.

Les il.lustracions de Marco Somà són de tonalitats càlides i ocres. Donen una ambientació que reflecteix la vida tradicional al camp.

“Va trobar uns quants grans de blat, els va plantar, va fer la collita, els va portar al molí, va coure el pa… I en cap moment, ni el gos, ni el gat, ni l’ànec la van ajudar a fer aquesta feina… Que en són de ganduls!”

Image

(Ed. Kalandraka Hipòtesi)

A partir de set anys.

Image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *