Les cròniques de Wildwood

“Hi ha llocs al món completament deshabitats. Potser són molt freds, tenen massa arbres o es tracta de muntanyes escarpades. Sigui quina sigui la raó, ningú ha pensat mai a construir-hi una carretera, una casa, una ciutat. Als afores de la ciutat on viu la Prue McKeel n’hi ha un d’aquests llocs.

Tots en diuen «Territori Impenetrable» i ningú ha intentat endinsar-s’hi. O, més aviat, ningú ha tornat per explicar-ho. Però, quan un grup de corbs segresta al seu germà i el porta volant cap al desconegut territori, la Prue penetrarà en ell sense vacil·lar. I així comença la inoblidable aventura que porta a la Prue i al seu amic Curtis al cor d’un bosc salvatge i oblidat que amaga un món secret habitat per criatures màgiques en peu de guerra. El que semblava ser una missió de rescat es converteix en una batalla èpica per alliberar aquesta meravellosa terra encantada”.

Colin Meloy (autor) i Carson Ellis (il.lustradora) han fet una història on es barreja la fantasia i l’aventura, on els seus protagonistes han de superar unes proves duríssimes, on seran testimonis de la màgia, les baralles i les venjances entre diferents bàndols, corbs, guineus ben vestits, bandits, heures verinoses, rates xerraires, mussols que són reis, reis que són mussols i una autèntica dolenta, la governadora Alexandra.

Les cròniques de Wildwood(Ed. Alfaguara)

A partir d’onze anys.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iLacpZuYNo8[/youtube]

 

Llegiu el primer capítol de
Primer capítol de Les cròniques de Wildwood


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *