On és el meu barret?

Un ós ha perdut el seu barret vermell i punxegut, que tan li agrada. Al llarg del llibre veurem que l’ós anirà dialogant amb diferents animals del bosc demanant a cada un d’ells si ha vist el seu barret. No rep cap resposta positiva. Però de cop l’ós s’adona que un dels animals…

D’expressives il.lustracions, com a l’aquarel·la, en un un escenari nu donant absolut protagonisme als personatges i acompanyat d’un text breu.

Autor: Jon Klassen

Un ós perd el seu barret i va preguntant a diferents animals del bosc si ho han vist. Tots ells li van contestant que no, fins i tot el que ho duu. Aquesta situació passa desapercebuda per a l'ós fins que es troba amb un cérvol. És llavors quan torna a per el seu barret i… (Ed. Milrazones; Pepa Montano)

A partir de sis anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *