En Barnie

«Barnie, què hi fas, aquí?», «Barnie, vigila!», «Vinga, entra d’una vegada!». L’amo d’en Barnie no n’està mai content, tot són retrets. Ni el gos més bon jan del món no ho suportaria. En Barnie, però, la sap molt llarga.

Als nens, també els toca escoltar permanentment ordres i escridassades; i és per això que en Barnie no només agradarà als amants dels gossos, sinó també a les nenes i els nens que s’identifiquen amb les seves vivències. Encara que no poden imitar-lo, segur que se n’alegraran de la decisió final.

La història d’en Barnie està inspirada en el gos d’un veí de l’autora, la Sonja Bougaeva.

(Ed. Takatuka)

A partir de vuit anys.

D’aquesta autora també destaquem:

Dues germanes tenen visita (Ed. Takatuka)

A partir de vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *