Els misteris de Laura Marlin

Amb aquest títol l’escriptora Lauren St. John ens presenta a la Laura Marlin, una noia d’onze anys que viu en una casa d’acollida i que serà adoptada pel seu oncle, el Calvin Redfern.

Ja s’han publicat dos títols.

“La Cala del Mort”

“Amb una sola maleta plena de llibres, que sempre han estat la seva finestra al món, la Laura se’n va a viure amb el seu oncle a Cornualla, convençuda que per fi l’espera una vida plena d’aventures. Però allà on mira hi veu misteris, i aquests són reals, i molt més inquietants i perillosos del que ella voldria i es podia imaginar…
Quin secret amaga el petit Tariq, el fill del botiguer?
Per què l’oncle Calvin té tant d’interès a esborrar el seu passat?
I per què tothom té tanta por de la Cala del Mort?”

LA CALA DEL MORT. (Ed.Bambú)

A partir d’onze anys.

“Segrest al Carib”

“Imagineu-vos que guanyeu un creuer al Carib amb estada en una illa de tres-centes seixanta-cinc platges, una per a cada dia de l’any. Senyores i senyors, nens i nenes, la sorra és tan blanca que enlluerna. És com ser al paradís. Imagineu-vos estirats en una hamaca, prenent aigua de coco amb una palla mentre els dofins juguen en un mar de color turquesa, tan a prop que quasi els podeu tocar allargant la mà.

Doncs el somni s’ha realitzat, i la Laura acaba de guanyar un viatge increïble al Carib, però el que la jove detectiu es pensava que serien les vacances ideals podria costar-li la vida. A milers de quilómetres de casa, la Laura s’embranca en una trepidant aventura en què no hi falten taurons afamats, temibles pirates i un volcà a punt de fer erupció…

SEGREST AL CARIB. (Ed. Bambú)

A partir d’onze anys.

Aquesta autora també ha escrit tres magnífics llibres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *