A l’ombra dels pirates

En Boris Le Roy reuneix en aquest novel.la d’aventures, humor, elements històrics i valors morals. Ens parla de l’esclavitud.

“El fill del pirata descobreix amb sorpresa que la seva mare no és presonera del vaixell enemic, sinó que se n’ha anat voluntàriament amb l’almirall del vaixell que els acaba d’abordar. La incursió pel vaixell del seu nou padrastre el porta a descobrir horroritzat que en les bodegues hi ha una càrrega d’esclaus, nens i adults. Tip de la vida de pirata del seu pare i irritat amb la seva mare perquè s’ha enamorat d’un negrer, tot sol decideix alliberar els esclaus i, especialment, una noieta negra de qui s’ha quedat encisat des del primer dia que la va veure en un dels pallols del vaixell.”

A l'ombra dels pirates

(Ed. Takatuka)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *