En Tolstoi, un conte de fades

En Hanno, autor i  il.lustrador d’aquest llibre, ens planteja un tema d’actualitat, el de les persones que dormen al carrer,”els sense sostre”.

“Jo no sé vosaltres, però jo, des que sóc prou gran per haver copsat que la gent dorm al carrer, se’m fa estrany. Hi ha alguna cosa que coixeja, oi?!! Tots aquests despatxos a la ciutat, il·luminats com platós de cinema i que a la nit són buits. Amb totes les segones residències que, deu mesos a l’any, només acullen un grapat de ratolins i fins i tot aranyes… Quan hi penso, se’m fa estrany. Si hi penso, és perquè, nosaltres, també en tenim una, de casa d’aquestes. La Teuleria, es diu.”

En Tolstoi, un conte de fades (Ed. Takatuka)

A partir d’onze anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *