De Rondalla

En Francesc Gisbert autor d’aquest llibre,  convida al lector a entrar en un món de gegants, follets, dracs i serps de tres caps.

L’Arnau és un estudiant que busca feina per pagar-se la carrera. Un dia comença a fer de cangur de l’Alícia, una nena especial que cada vespre li demana que li expliqui un conte. L’Alícia té el poder de penetrar en el món de les rondalles i convertir-les en realitat. Vols viure les aventures d’en Joan de l’Ós, un nen tan fort i llest que no tenia por de res? T’agradaria ser una aprenenta de bruixa durant la nit de Sant Joan? Saps per què la Carmota Mala Pota es convertí en l’Estrella d’or? T’atreviries a enfrontar-te al dimoni i a la mort, com l’avi Sabut?

(Ed. Barcanova)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *