Viatge al passat

L’editorial Joventut ha publicat la col.lecció “Viatge al passat”. Podrem tenir uns primers coneixements sobre l’Edat de Pedra i els Egipcis.

“Els homes de l’Edat de la Pedra” (Christia Holtei i Günther Jakobs)

Fa molts milers d’anys, ja hi havia homes a la terra: els homes de l’edat de la pedra. Vivien en coves i anaven vestits amb pells. Però què en sabem, d’ells? Tenien joguines els nens de l’edat de la pedra? Quan tenien gana, havien de caçar mamuts.
Com s’ho feien per caçar-los?

A partir de nou anys.

-“Visitem els Egipcis” (Christia Holtei i Günther Jakobs)

La Nebet i en Panhesi viuen a la ciutat del faraó Akhenaton i la reina Nefertiti. I avui podran veure els reis a la finestra del palau! Acompanyarem els dos germans en aquesta visita i també veurem com s’ho feien els egipcis per mantenir fresques les seves cases en un clima desèrtic, com anaven vestits i com jugaven els nens fa dos mil anys.

A partir de nou anys.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *