Rico and Oskar. El cas del macarró gratinat

Aquest llibre, escrit per l’Andreas Steinhöfel i il.lustrat pel Peter Schössow, és el primer d’una sèrie, guanyadora l’any 2009 del Premi Nacional de literatura juvenil d’Alemanya.

El protagonista és l’Oskar, un nen que es defineix ell mateix com a mentalment retardat però que per contra, té moltes coses a dir i a ensenyar-nos. La seva mare treballa en un club nocturn i durant el dia, mentre ella dorm, l’Oskar es relaciona amb els veïns, fa petites investigacions i escriu un diari que el professor del centre d’educació especial li ha posat de deures.

La seva vida canvia quan coneix per atzar al Rico, un altre nen que també se sent diferent, en el seu cas perquè és superdotat. Ambdós es faran amics i compartiran la seva solitud, les seves extravagàncies i fins i tot una aventura trepidant al costat de Míster 2000, un malvat que es dedica als raptes exprés.

(Ed. Estrella Polar)

A partir d’onze anys.

L’altre  títol de la sèrie és:

-El misteri del bingo.

(Ed. Estrella Polar)

A partir d’onze anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *