El fals llatí científic: l’evolució de l’home

laevoluciondehomer

Carl von Linné al segle XVIII va popularitzar un sistema per a denominar totes les espècies d’éssers vius: es tractava del binomi, és a dir, dues paraules en llatí que representen la família i l’espècie concreta dins de la família. Aquest sistema encara funciona avui en dia i l’utilitzen els científics de tot el món.
Segur que vosaltres en coneixeu alguns noms científics d’espècies, com el Canis familiaris (el gos) o Equus caballus (el cavall). El més famós nom científic, però, és el nostre: Homo sapiens. També és el més ridiculitzat: com a prova, fixeu-vos en la quantitat de paròdies que apareixen a Internet sobre l’evolució de l’home. Jo us he triat dues divertides: la de Homer Simpson i la de Forges.

4forges990313evolucion[1](1)

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *