El tatuatge romà de Justin Bieber

justin-bieber-se-hace-tatuaje1_2469320-240

El cantant (retirat?) Justin Bieber és un addicte als tatuatges. I a més, li agrada compartir-los a través de les xarxes socials. Per això, de seguida que va tatuar-se aquestes xifres romanes prop del muscle, tots els seus fans van començar a discutir acaloradament quin podia ser el seu significat. Es tracta de quatre xifres: I , IX, VII, V; és a dir, un 1, un 9, un 7 i un 5. Com es veu a la foto, el seu amic, el productor Mally Mall, també el porta al braç. Sembla que té un significat especial (i misteriós) per als dos.
Queda així descartada l’estrambòtica teoria de molts seguidors del canadenc, que deia que es tractava d’una referència al 1975, any en què va néixer la seva mare. No, senyors meus, això seria MCMLXXV…

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *