Lectura compartida

Aquest Nadal la tiona, en una de les seves cartes, ens ha demant que fem lectura compartida, però no amb els companys de la classe, com fem de forma habitual, sinó que ens ha demanat que ho fem amb els companys de els altres aules del cicle. Així doncs hem decidit que fariem lectura compartida una classe de segon amb una de primer, així les de segon podriem ajudar amb la lectura als de primer que en saben una miqueta menys que els de segon.

Els de primer han agafat un llibre que volguéssin llegir, i adequat al seu nivell de lectura i han visitat als de segon. Segidament, han triat una parella per anar a llegir i un espai al llarg del passadís, separat d’altres parelles, per molestrar-nos el menys possible.

Ens ha agradat molt a tots, ha estat una experiència molt maca i enriquidora. Ens ha agradat tant que segurament la repetirem.

SI VOLEU VEURE LES FOTOS, CLIQUEU AQUÍ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *