Reflexió Metacognitiva a P3-P4-P5

Educació Infantil ha incorporat la Reflexió Metacognitiva a través d’una activitat ILEC. La Reflexió Metacognitiva permet que els nostres alumnes siguin conscients del seu procès d’aprenentatge i puguin expressar a partir de la seva pròpia valoració, allò que crèuen que tenen assolit i el que els hi costa. També poden reflexionar sobre les seves actituds davant els aprenentatges, sobre les seves preferències, etc…

Des de les tutories i especialitats, ho hem aplicat amb una de les activitats ILEC i hem utilitzant l’avaluació figuroanalògica.

Els resultats d’aquesta experiència han estat molt positius!

Aquí teniu totes les fotos perquè pogueu fer un tastet.

FOTOS DE TOT EL CICLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *