EL NOSTRE PROJECTE: ELS ROMANS

Els alumnes de quart van començar a treballar el tema dels romans com a projecte de medi. Aprofitant l’interès generat es va decidir treballar-lo de manera interdisciplinària, és a dir, en les següents àrees: educació física, educació visual i plàstica, llengua catalana i coneixement del medi.
La dinàmica que hem seguit ha estat molt similar en les diferents àrees: hem partit d’un text que els alumnes han treballat fent estratègies de comprensió lectora com: recerca de paraules al diccionari, ampliació de lèxic, fer-se preguntes, fer hipòtesis sobre el text, trobar paraules clau, fer esquemes amb les idees claus, etc.
Un cop acabat el projecte, podem dir que els alumnes han gaudit i han aprofundit en la història dels romans i la importància que han tingut en la nostra actualitat.

En el següent enllaç podreu veure algunes fotos.

PROJECTE: ELS ROMANS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *