Sant Jordi a la cova del drac.

Aquest trimestre a la ILEC, impuls de la lectura, hem treballat el conte :Sant Jordi a la cova del drac. Us el recomanem, es molt divertit i ple de sorpreses atípiques.

L’hem llegit, hem fet alguna feineta referent al conte. També hem jugat amb un memori, en el que calia llegir per buscar les parelles i amb el joc de qui és qui?, on havíem de classificar de quin personatge  era cada frase.

Jugant . jugant, hem conegut una història divertida, hem treballat vocabulari, hem llegit i escrit, dibuixat…La veritat es que hem aprofitat el conte per fer un munt d’activitats, fins i tot per parlar sobre aquelles princeses modernes a les qui no els cal un príncep que les salvi.

Cliqueu aquí per veure les fotos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *