Lectura compartida

Aprofitant que està arribant el bon temps, estem fent lalectura compartida fora de l’aula. En aquesta ocasió hem anat al pati de les rodes. Hem triat un llibre per cada parella i hem escollit us espai acollidor per llegir-lo en veu alta entre els dos. Per això calia estar una mica separats dels companys, així no ens molestem els uns als altres.

Alguns que han llegit ràpid s’ han pogut intercanviar els llibres i fer una altre lectura en parella. En acabar ens hem explicar com ha anat l’experiència, de què anava el llibre i si ens ha agradat o no, per recomanar-lo als companys per properes lectures.

Cliqueu aquí per veure’n les fotos.

 

Cliqueu aquí per veure les fotos de 2n

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *