EN CRISTIAN I EN YASSINE US CONVIDEN A UN VIATGE INTERESSANT

LES CLAUS DE L’HORITZÓ

El llibre tracta d’un pare que va viatjar a un país ocult per buscar una clau secreta. Passat el temps, el pare es mor i el fill  va a buscar la clau a aquell país ocult. Les trampes estaven desgastades així que al final trobar la clau va ser … i si voleu saber què passa us haureu d’animar a llegir-ho.

TÍTOL: Les Claus de l’horitzó

AUTOR: Manuel Quinto

IL·LUSTRADOR: Antonio Castell-Rey

EDITORIAL: Edebé

HO RECOMANA: Cristian Torrecillas

EL GRAN LLIBRE DELS MAGS

 Aquest llibre és molt entretingut perquè està molt il·lustrat i amb no massa lletra. El llibre tracta de màgia i de combats. És com un joc que es diu Clash of clans. El llibre tracta d’un rei que es diu Artur que, en la seva aventura de buscar mags, es troba moltes dificultats.

L’Anècdota: Un dia, Caliesin i Charis van fer saber al rei Avallach que volien unir les seves vides per sempre. Però el rei es va oposar a les noces dels joves. Al cap d’un temps Avallach es va enterar que Charis esperaVa un fill. Aquesta anècdota em va fer sentir que no s’ha de deixar de lluitar mai pel que vols.

TÍTOL: El gran llibre dels mags

AUTOR: Antonio Tello

IL·LUSTRADOR: Edgar Sicilia

EDITORIAL: Parramón

HO RECOMANA: Yassine Bolougba

CAMINS PER RECÒRRER

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *