L’ARIADNA I EN MARC ENS MOSTREN EL COSTAT MÉS TENDRE

EN ZOO D’EN PITUS

Aquest llibre és d’aventures. Va sobre una colla d’amics que viuen moltes aventures. El nen més petit de la colla es posa malalt, li visiten molts metges però al final li diuen que ha d’anar a visitar a un metge de Suècia però la seva familia no té prou diners per pagar-li el viatge. La seva colla d’amics, doncs, fan un zoo per recaptar diners pel viatge. Tot el barri s’apunta, fins i tot van al Montseny a caçar animals.

L’anècdota: És un llibre molt bonic. La part que més m’ha agradat ha sigut quan decideixen fer un zoo perquè el seu amic pugui anar al metge que li curarà.

TÍTOL: En zoo d’en Pitus

AUTOR: Sebastià Sorribas

IL·LUSTRADORA: Pilarín Bayés

EDITORIAL: La Galera

HO RECOMANA: Ariadna Lage

EL SECRET D’ESTIMAR

Aquest llibre, encara que no té lletres, a través dels dibuixos et transmeten una història, o inclús moltes més que et pots inventar. És un llibre que val molt la pena agafar-ho perquè conté un missatge molt important, que us haureu d’animar a mirar per saber-ho!

TÍTOL: El secret d’estimar

AUTOR: Sarah Emanuelle Burg

IL·LUSTRADORA: Sarah Emanuelle Burg

EDITORIAL: Malsinet

HO RECOMANA: Marc Terrones

LES HISTÒRIES MÉS TENDRES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *