LA PAULA, L’ELENA I LA MARIA ENS RECOMANEN…

LA PRINCESA DE LOS HIELOS

Jo us recomano aquest llibre perquè sembla de misteri, però és de fantasia. Els personatges es diuen Nieves, Samah, Diamante i Yara. Va d’un regne perdut on viu gent i desapareix una de les princeses i intenten rescatar-la.

En aquest llibre he après que no m’he d’anar amb desconeguts. Us pot agradar, sobretot a les noies, perquè us pot enganxar, perquè només llegir que ha desaparegut fa enganxar. El llibre és original i serveix per aprendre.

L’anècdota: La frase que més m’ha agradat ha estat aquesta: El pacto de tres era un acuerdo que había inventado Nieves años atrás.

TITOL: La princesa de los hielos.

AUTOR: Tea Stilton.

EDITORIAL: Destino.

HO RECOMANA: Paula Cardona, 6è B.

DÉJAME QUE TE CUENTE

Este libro trata sobre un hombre que se llama Demián y va a terapia. El terapeuta se llama Jorge Bucay (como el escritor) pero lo llaman El Gordo.

Me gusta mucho, especialmente, porque explica pequeñas historias que son muy cortas y muy simples, pero te enseñan mucho. Este libro ha hecho que me de cuenta que algunas de las formas en que me comportaba no eran las correctas y gracias a algunas historias, ahora he mejorado mi forma de comportarme.

L’anècdota: De todas las historias, la que realmente me ha sorprendido se llama El círculo del 99. Con esta historia, te darás cuenta de que en realidad no sabemos realmente lo que tenemos y no lo sabemos valorar como se merece. Léete el libro y te abrirá las ventanas de tu mente!

TÍTOL: Déjame que te cuente.

AUTOR: Jorge Bucay.

IL·LUSTRADOR: Opal Works.

EDITORIAL: RBA Integral.

HO RECOMANA: Elena Molinos, 6èB.

NATURA SALVATGE

Aquest és un llibre realista que parla de paisatges que et fan viatjar a petits i preciosos mons a part. I inclou propostes per a petits i grans que fan millorar la natura.

Heu de llegar aquest llibre, perquè us farà connectar-vos amb la natura.

L’anècdota: Aquesta frase descriu el missatge que vol donar l’autor en aquest llibre: És una guía imprescindible per descubrir la natura més sorprenent del nostre pais.

TÍTOL: Natura Salvatge.

AUTOR: Cristian R. Altaba.

EDITORIAL: Ara LLibres, 2005.

HO RECOMANA: María López, 6èB.

La Paula, l’Elena i la Maria ens recomanen…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *