Ja podeu comprar mantegades als de 4t!

Sí, si,… ja sabem que encara som a l’octubre, que falten dos mesos per Nadal i que encara cal menjar-se les castanyes i els panellets, però els de 4t som gent previsora i ja hem començat a vendre capses de mantegades per a recaptar diners pel viatge de fi de curs.

Si hi esteu interessats només cal que passeu per l’edifici de la placeta i trobareu qui, ràpidament, us farà la venda o, senzillament, podeu esperar la nostra visita a l’edifici de Primària i d’Educació Infantil (durant les pròximes setmanes vindrem a vendre!).

Ah! I no patiu per si us els heu menjat abans de Nadal: ens en podeu comprar més!

n1_El_Patriarca_Cat_logo_2010_Surtido_Especial_Azul

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *