ELS DETALLS IMPORTANTS DE LA VIDA

Desitjo que el power point que adjunto a continuació ens faci aturar un moment CADA DIA! per agrair a tantes persones que segurament fan possible que nosaltres estem bé, tinguem èxit, ens sentim tranquils, etc. Ja hem reflexionat altres vegades en aquest bloc del ritme de vida que portem i les poques aturades físiques, espiritual i emocional que fem.

Aturem-nos! Siguem agraïts. Tinguem sempre preparades paraules agradables per les altres persones que ens acompanyen en aquest procés diari i magnífic de la vida. Reservem un espai per elles. Nosaltres serem els primers beneficiats perquè ens aportarà felicitat.

(Podeu anar passar les diapositives clicant les fletxes al peu de les imatges).

 

M. Teresa Abellan Pérez

Quant a M. Teresa Abellan Pérez

Sóc mare, mestra d'educació especial, psicopedagoga i formadora en educació emocional; per mestres, infants i famílies. Des de fa molt de temps m'entusiasma, investigo i aprenc sobre temes socioemocionals. Crec imprescindible treballar l'educació emocional per a formar persones humanes, íntegres i amb habilitats socials suficients per afrontar els reptes socials i viure una vida plena. La meva altra gran afició: córrer i caminar per la muntanya.
Aquest article s'ha publicat dins de 2. GENERAL, Els detalls importants de la vida i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *