M’agrada, no m’agrada

Algunes reflexions en boca de Alejandro Jodorowsky sobre  el sentit d’humor, la consciència de saber perquè hi sóc en aquest món, el repecte als altres, el silenci, les crítiques, el sexe, intoxicacions, les mentides, … Un home que diu el què li agrada i el que no li agrada.[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/5jmi_t4Ocwc" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

M. Teresa Abellan Pérez

Quant a M. Teresa Abellan Pérez

Sóc mare, mestra d'educació especial, psicopedagoga i formadora en educació emocional; per mestres, infants i famílies. Des de fa molt de temps m'entusiasma, investigo i aprenc sobre temes socioemocionals. Crec imprescindible treballar l'educació emocional per a formar persones humanes, íntegres i amb habilitats socials suficients per afrontar els reptes socials i viure una vida plena. La meva altra gran afició: córrer i caminar per la muntanya.
Aquest article ha estat publicat en 2. GENERAL, M'agrada. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *