Em sento orgullós de…

 Proposo una activitat nova que la meva amiga Mercedes em va suggerir. Una amarea de reforçar l’autoestima. M’agradaria fessiu comentari si la porteu a la pràctica. Fins aviat. Namastè.

ACTIVITAT: Em sento orgullós de…                                                 

BLOC TEMÀTIC: Autoestima i assertivitat 

RECURSOS I MATERIALS: Cap 

FONT: Mercedes Arcelus 

OBJECTIU i/o FINALITAT DE LA SESSIÓ:

  • Afirmació de les meves qualitats compartides amb els altres.
  • Comunicació assertiva de les meves qualitats.  

DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT:Es fa una rotllana amb els components de la sala i un dels membres es posa al mig. De manera ordenada va mirant als ulls a un membre i li comunica una qualitat. L’altre persona només escolta.Em sento orgullós de… 

ALGUNS ASPECTES A TENIR EN COMPTE:    Activitat per als infants més grans.     

M. Teresa Abellan Pérez

Quant a M. Teresa Abellan Pérez

Sóc mare, mestra d'educació especial, psicopedagoga i formadora en educació emocional; per mestres, infants i famílies. Des de fa molt de temps m'entusiasma, investigo i aprenc sobre temes socioemocionals. Crec imprescindible treballar l'educació emocional per a formar persones humanes, íntegres i amb habilitats socials suficients per afrontar els reptes socials i viure una vida plena. La meva altra gran afició: córrer i caminar per la muntanya.
Aquest article ha estat publicat en 4. PRIMÀRIA, 6. SECUNDÀRIA, Em sento orgullós de.... Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *