Mirem dins nostre, centrem-nos en nosaltres

Una vella dita coneguda diu més o menys: Veiem la palla dins l’ull de l’altra i no veiem la viga del propi ull.

Aquest power point que us adjunto el trobo genial i molt alliçonador. Potser hauríem d’acostumar-nos a pensar més amb nosaltres mateixos i deixar de criticar els altres. Deixar les crítiques poc útils que no ens deixen veure la realitat. Netegem la nostra ànima i veurem més clar i net els altres i les seves situacions.

Molta sort en aquest aprenentatge!

[slideshare id=624859&doc=la-ventana-amb-vidres-bruts-1222708960943353-8&w=425]

M. Teresa Abellan Pérez

Quant a M. Teresa Abellan Pérez

Sóc mare, mestra d'educació especial, psicopedagoga i formadora en educació emocional; per mestres, infants i famílies. Des de fa molt de temps m'entusiasma, investigo i aprenc sobre temes socioemocionals. Crec imprescindible treballar l'educació emocional per a formar persones humanes, íntegres i amb habilitats socials suficients per afrontar els reptes socials i viure una vida plena. La meva altra gran afició: córrer i caminar per la muntanya.
Aquest article ha estat publicat en centrem-nos en nosaltres, Mirem dins nostre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *