Competencia social per a Secundària

Hola de nou,

Us adjunto una imatge com a presentació d’una web interessant per a treballar la Competència Social a Secundària. Es tracta del programa SACS. Trobareu teoria i pràctica sobre les intel.ligències múltiples, la sociabilitat, raonament, assertivitat, etc.

Us apunto els objectius que es marquen.

Es pretenen tres objectius bàsics:

  1. Informar i sensibilitzar a l’alumnat sobre l’estat i el creixement de les seves competències socials, i per extensió a la seva família, tutors i tutores.
  2. Facilitar al professorat una eina sistemàtica que ofereixi indicadors vàlids sobre diferents aspectes del desenvolupament dels nois i noies com a persones amb consciència cívica.
  3. Crear bases de dades que permetin la investigació estadística sobre competències socials a partir de la xarxa d’intranets de centre.

M. Teresa Abellan Pérez

Quant a M. Teresa Abellan Pérez

Sóc mare, mestra d'educació especial, psicopedagoga i formadora en educació emocional; per mestres, infants i famílies. Des de fa molt de temps m'entusiasma, investigo i aprenc sobre temes socioemocionals. Crec imprescindible treballar l'educació emocional per a formar persones humanes, íntegres i amb habilitats socials suficients per afrontar els reptes socials i viure una vida plena. La meva altra gran afició: córrer i caminar per la muntanya.
Aquest article ha estat publicat en 6. SECUNDÀRIA, Competencia social per a Secundària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *