La ruleta de les emocions

La ruleta

La ruleta de les emocions possibilita treballar les emocions amb infants i adults. Aquesta ruleta va ser creada per a un grup de mestres de primària.

Recordem que és bàsic que els adults treballem i reflexionem igualment les nostres pròpies emocions i sentiments.

Com funciona aquest joc? Doncs, de manera voluntària es fa rodar la fletxa incorporada al centre de la ruleta i a partir de l’emoció, sentiment o valor assenyalat, es tracta de recordar una situació que et faci pensar en el concepte marcat.

Sembla una activitat fàcil, però no sempre resultat així. Proveu-lo!

M. Teresa Abellan Pérez

Quant a M. Teresa Abellan Pérez

Sóc mare, mestra d'educació especial, psicopedagoga i formadora en educació emocional; per mestres, infants i famílies. Des de fa molt de temps m'entusiasma, investigo i aprenc sobre temes socioemocionals. Crec imprescindible treballar l'educació emocional per a formar persones humanes, íntegres i amb habilitats socials suficients per afrontar els reptes socials i viure una vida plena. La meva altra gran afició: córrer i caminar per la muntanya.
Aquest article ha estat publicat en 4. PRIMÀRIA, La ruleta de les emocions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *