Treballant amb els monstres

Us presento a Sombras, un monstre que el Toni, alumne de 5è de l’escola, ha creat i dibuixat.

sombras0001.jpg

Amb els cursos el Toni ha anat dissenyant un power point, amb música inclosa. És el seu llibre telemàtic de monstres.

Una estratègia per a treballar sobre el món intern dels infants. Un món de pors,  de creació, … Per  potenciar i donar sortida a l’imaginació,… Una estratègia per aprendre a partir de les pròpies iniciatives dels alumnes, una manera d’ajudar-los a desenvolupar-se tot respectant allò que senten.

El Toni ha tingut l’oportunitat de crear la seva pròpia activitat . De naturalitzar i normalitzar el seu món intern.

M. Teresa Abellan Pérez

Quant a M. Teresa Abellan Pérez

Sóc mare, mestra d'educació especial, psicopedagoga i formadora en educació emocional; per mestres, infants i famílies. Des de fa molt de temps m'entusiasma, investigo i aprenc sobre temes socioemocionals. Crec imprescindible treballar l'educació emocional per a formar persones humanes, íntegres i amb habilitats socials suficients per afrontar els reptes socials i viure una vida plena. La meva altra gran afició: córrer i caminar per la muntanya.
Aquest article ha estat publicat en 4. PRIMÀRIA, Treballant amb els monstres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *