Reportatge al Víctor, un nen “cec”, a l’Escola del Clot.

El dissabte 17 d’octubre de 2015, Barcelona Televisió BTV, va emetre un reportatge, en el que la Marta i la Sara, presentadores per un dia, van anar al CosmoCaixa i van presentar el reportatge “Coneixerem el Víctor, un nen cec, que va a l’Escola del Clot”.

Victor estudia en una escola ordinària amb el suport de l’ONCE a través del CREDV (Centre de Recursos Educatius per a Deficients Visuals).

En el reportatge, el Víctor Mestre, un alumne afiliat que estudia segon de primària a l’Escola Jesuïtes del Clot, ens explica com és el seu dia a dia, a casa i a l’escola, amb els seus mestres i companys. També coneixerem com la seva mestra de suport del CREDV Barcelona, Rosa Pàmies, fa una sessió de sensibilització de la discapacitat visual amb els seus companys.

BTV. Catakrac (17/10/2015)

Coneixerem el Víctor, un nen cec, que va a l’Escola del Clot


 http://www.btv.cat/catakrac/ (minut 7 al 12).