DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB CEGUESA

Avui dilluns 27 de juny, a les 16 hores, tindrà lloc l’acte de celebració del Dia Internacional de les Persones amb Sordceguesa, a la sala de conferències de  la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya  (Sepúlveda, 1, 6ª planta,  Barcelona).

Amb motiu de l’esmentada commemoració, a les 16:00 hores escoltarem l’experiència “Ser mare amb sordceguesa”, que ens oferirà l’afiliada Sra. Antònia Almodóvar, i a les 16:30 hores començarà la conferència “Tractament i seguiment audioprotèsic i logopèdic de les persones sordcegues usuàries d’Implant Coclear“, a càrrec de la Sra. Paula Segade, Audiòloga, i la Sra. Elisenda Roig, Logopeda, de l’Hospital de Sant Pau i la Santa Creu de Barcelona.

L’acte institucional tindrà lloc a les 17:30 hores i comptarà amb la participació de les entitats referents en sordceguesa a Catalunya.

Dins d’aquesta celebració, els afiliats amb sordceguesa han realitzar una visita al Museu Marítim de Barcelona.