Estades d’Estiu al CRE ONCE Barcelona 2016

Nens a l'estiu

El CRE ONCE BARCELONA organitza una estada de 6 dies on es duran a terme diverses activitats lúdiques, esportives i formatives per a l’alumnat des de 5è d’Educació Primària fins a 4t d’ESO (fins als 16 anys).

Aquesta estada, que tindrà lloc a les instal·lacions de l’edifici ONCE Catalunya, començarà el dilluns 27 de juny, a les 09.00 hores, i finalitzarà el dissabte 2 de juliol, a les 13.00 hores. Durant tota la setmana, els alumnes practicaran diversos esports i jocs grupals, i realitzaran tallers de música, cuina, plàstica, tecnologia i altres. També es faran algunes activitats fora del recinte del CRE.

El dissabte a les 10:30 hores, mentre els vostres fills preparen les coses per marxar, us proposem visualitzar el que han fet aquests dies, i conversarem de temes d’interès per a tothom. Tot seguit, finalitzarem les estades amb una trobada lúdico-esportiva conjunta entre pares i fills.

Les places són limitades i estaran atorgades per una comissió que es constituirà a tal efecte, sent una de les condicions que els sol·licitants siguin afiliats o afiliables per nacionalitat. Es prioritzarà aquells nens i nenes que es vulguin inscriure per primera vegada, i es tindrà en compte les necessitats globals de l’alumne/a (fomentar les seves habilitats socials, autonomia personal, etc.)

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el 22 d’abril. Caldrà fer-nos arribar la fitxa d’inscripció que s’adjunta per mitjà del mestre/a itinerant del vostre fill/a o bé enviant-la a l’adreça electrònica secretariacrebarcelo@once.es (Assumpte: INSCRIPCIÓ ESTADES ESTIU CRE 2016).

Us mantindrem informats!

APUNTEU-VOS!

Per més informació us podeu descarregar la Carta i la Fitxa d’inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *