Presentació del llibre “Reacció Química”

Des de fa uns mesos, un grup de joves que han rebut des de el seu naixement i reben el nostre suport global  -Jordi Cardús, Georgiana Frincu, Laura Brand, Guillem León, Víctor Sánchez, Sergi Vila i Sarah Rodas, i que actualment estan realitzant estudis postobligatoris o universitaris,  han treballat intensament amb l’escriptor especialitzat en literatura juvenil, en Víctor Panicello, per tal de construir una narració que parla d’ells, dels seus problemes i les seves inquietuds com a joves i com a persones amb discapacitat visual.

El resultat d’aquesta feina ha estat l’edició d’una novel·la que es va presentar a la seu de l’ONCE el passat dijous 22 d’octubre, a les 19 hores, a la sala de conferències de la sisena planta.

Es tracta d’una narració molt especial i molt propera que parla d’amor, d’amistat, de lluita i d’il·lusions, però sobretot de persones i de les relacions entre elles, no sempre senzilles. La portada també és especial, ja que ha estat dissenyada per un estudi que integra joves amb discapacitat intel·lectual.

L’Editorial Claret editarà la novel·la a la seva col·lecció SOLIDARIS amb el títol “Reacció química”. En les properes setmanes ja serà possible trobar-la a les llibreries i esperem que sigui tot un èxit. També es podrà sol·licitar als Serveis Bibliogràfics de l’ONCE la versió transcrita al braille.

L’acte de presentació de la novel·la també respondrà a la idea de treball col·lectiu  i col·laboratiu on els joves gaudiran de gran protagonisme.

Invitació a la presentació

Invitació a la presentació del llibre “Reacció Química”