Publicació “Els nadons prematurs i el seu desenvolupament visual”

Companyes de l’Equip d’Atenció Primerenca del CRE ONCE Barcelona han publicat el seu article “Els nadons prematurs i el seu desenvolupament visual” en el monogràfic extraordinari sobre atenció primerenca de la Revista Integració de l’ONCE. Número 58. Setembre-desembre 2010.

M. Bello Rovira, M. Juanet Julia, M. Mañosa Mas, M. Morral Subirà, T. Ribera Vilella

La detecció precoç d’alteracions visuals degudes a la prematuritat requereix la valoració immediata del nadó per un equip multidisciplinari, que asseguri un adequat suport parental i el seguiment individualitzat, com reflecteix la intervenció que realitza l’Equip d’Atenció Primerenca del CRE de l’ONCE a Barcelona. Amb la col.laboració de quatre hospitals de referència.

Més informació a l’enllaç.