Llorenç Comajoan”Revitalització lingüística en un món globalitzat: lliçons apreses a partir del cas català” a la formació LIC del proper dilluns 24 de gener de 2011

La propera sessió de formació LIC de la ciutat de L’Hospitalet serà el dilluns 24 de gener de 2011 a càrrec del professor de la Universitat de Vic, Llorenç Comajoan, que ens parlarà sobre Revitalització lingüística en un món globalitzat: lliçons apreses a partir del cas català.

Llorenç Comajoan és Doctor en Lingüística per la Universitat d’Indiana (2001), Màsteren Lingüística Aplicada (Universitat d’Indiana) i Llicenciat en Filologia Catalana(Universitat de Barcelona). Dedica la seva docència de la didàctica de la llengua i de la sociolingüística en els estudis de Mestre d’Educació Primària i de Psicopedagogia a la Universitat de Vic. Fa recerca en didàctica de la llengua, sociolingüística i adquisiciódel llenguatge. És coordinador del Grup de Recerca en Educació, Lingüística iLiteratura de la Universitat de Vic. Ha publicat monogràfics de Caplletra i Catalan Review dedicats a l’adquisició de llengües i diversos articles en revistes nacionals i internacionals.


http://www.youtube.com/watch?v=ZEWdYb4zUJY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *