TREBALLEM EL TEXT ARGUMENTATIU, EL DEBAT

A 5è hem estat treballant el text argumentatiu,  i hem vist com el debat n’ és un bon exemple, és un dels tipus d’argumentació més conegut i utilitzat en els mitjans de comunicació. Els alumnes han  après a escriure arguments per defensar la seva postura o opinió, fet que més endavant els ha ajudat a preparar el debat.

El tema de l’alumnat de 5è B és “Xatejar per internet: oportunitat o perill?”. En un primer moment, a classe van debatre sobre el tema. Després, van escriure els arguments que defensaven la seva postura. A partir d’aquí es van recollir els arguments de tots els alumnes per tal de preparar el debat. Es tracta d’un debat prèviament preparat, on el més important ha estat el respecte mutu envers les diferents opinions; el torn de paraula; arguments ben coherents i amb sentit.

Esperem que us agradi!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà