Monthly Archives: gener 2015

TREBALLEM EL RELLEU DE CATALUNYA AMB EL GOOGLE MAPS

Els alumnes de 5è  hem treballat el relleu de Catalunya. Una part d’aquest treball ha consistit en elaborar amb el GOOGLE MAPS una ruta inventada lliurement per Catalunya. En aquesta ruta s’havien de situar, mitjançant els indicadors que ens proporciona el Google Maps, tot una sèrie d’elements (unitats de relleu, rius, capitals de comarca, cims …) amb informació, que es podia buscar a la Viquipèdia. Els treballs havien de ser individuals. Els objectius principals d’aquest treball eren dos:

  • Conèixer i saber fer funcionar el GOOGLE MAPS.
  • Localitzar en el mapa les unitats de relleu i els rius de Catalunya, que havíem estudiat, de manera pràctica a mesura que anàvem seguint la ruta elaborada.

Els objectius s’han assolit de manera correcta. Tot seguit ho podreu comprovar si doneu un cop d’ull a algunes de les rutes elaborades pels propis alumnes. Felicitats a tots i totes per la feina feta!!

RUTES FETES A 5è – A

RUTA DE LA JANA:

RUTA DE L’ANDREA:

RUTA DEL BIEL:

RUTA DE L’ELENA:

RUTA DEL PAU:

RUTA DE LA MAIA:

 

RUTES FETES A 5è – C

RUTA DE LA CLÀUDIA:

RUTA DE L’ANDREU:

RUTA DE L’ABRIL:

RUTA DEL PAU:

RUTES FETES A 5è – B

RUTA DE LA BLANCA:

RUTA DE L’AVRIL TRILLA:

RUTA DEL JOAN PICÓ:

RUTA DE L’EMMA:

RUTA DEL JOSEP ARIZA:

RUTA DE L’INGRID:

RIFA DE LA CISTELLA DE CAP D’ANY

Del 15 al 20 de febrer 59 alumnes i 4 mestres de C.S. portarem a terme “la setmana blanca” a Port Ainé. Per tal d’ajudar les famílies a subvencionar l’activitat, hem organitzat la rifa d’una cistella de Cap d’Any, valorada en més de 200 €.

L’agraciat ha estat el JAUME LAHUERTA, alumne de 5è-B. Felicitats i que us faci bon profit!!!