DELTA DE L’EBRE

CURS 16 – 17

Del 8 al 10 de febrer de 2017 anem al Camp d’Aprenentatge del Delta de l’Ebre. Per tenir més informació del lloc on anem us proposem una sèrie d’activitats:

1.- Allotjament (Sant Carles de la Ràpita)

2.-Situació

3.- Jclic de les aus

Al Delta veurem (i treballarem) moltes aus. Per començar a familiaritzar-te amb elles hauràs de fer aquest Jclic, així quan hi vagis en podràs reconèixer alguna.

(clica el dibuix per accedir-hi)

4.- Vídeos de les comarques on anem:

Sant Carles de la Ràpita pertany a la comarca del MONTSIÀ. Si vols tenir informació d’aquesta comarca visualitza aquest vídeo:

Edu3.cat

El riu Ebre divideix el Delta en dues comarques, el Montsià i el Baix Ebre. Si vols tenir més informació del Baix Ebre visualitza aquest altre vídeo:

Edu3.cat

5.- “Coses xules” del Delta:

Durant els 3 dies que estarem al Delta descobrirem quin mena de paisatge hi ha, veurem molts ocells, anirem en bici passejant per alguna de les moltes llacunes que hi ha, veurem camps d’arròs, veurem i navegarem per l’Ebre fins el Delta per veure com és, estudiarem el riu, veurem el port pesquer,… i ens ho passarem molt bé. En teniu ganes? Doncs de moment us heu de conformar mirant aquest vídeos (són curtets).

Cliqueu l’enllaç.

One thought on “DELTA DE L’EBRE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà