Monthly Archives: desembre 2015

FESTIVAL DE NADAL

Els alumnes de 6è hem volgut acabar el trimestre i rebre les merescudes vacances de Nadal amb un festival “casolà” de Nadal. De manera voluntària els alumnes s’han agrupat i han preparat diferents actuacions: balls, teatre, acudits… tot conduït pels grans presentadors Adrià i Segura.

Us deixem unes imatges que ho il·lustren, tot esperant que passeu unes BONES FESTES NADALENQUES I BON ANY NOU !!!

PIRÀMIDE D’EDATS DE TORREFARRERA

Els alumnes de 6è, durant aquests darrers dies de trimestre, hem estat treballant “LA POBLACIÓ ” a l’area de socials. Una de les activitats  ha consistit en elaborar una piràmide d’edats de Torrefarrera amb el Word. Necessitàvem, bàsicament, dues coses: saber les dades i aprendre a fer piràmides d’edat amb el Word. Les dades de població per franges d’edat ens les ha proporcionat l’Ajuntament de Torrefarrera i corresponen a l’any 2015, per tant actuals. Per aprendre a fer la piràmide amb Word disposaven d’un “vídeo tutorial” (penjat al Moodle) i els alumnes havien de seguir les instruccions. La majoria dels alumnes han aconseguit fer la piràmide d’edats (tasca gens fàcil, veritablement), interpretar-la i treure’n conclusions. Aquí teniu una de les piràmides realitzada:

REPORTATGES SOBRE EL DELTA DE L’EBRE

Com a treball posterior a l’estada al CdA del delta de l’Ebre i dintre del marc del Projecte Interdisciplinari que hem portat a terme al voltant d’aquest tema, els alumnes de 6è han elaborat un REPORTATGE, el tema del qual ha estat “el delta de l’Ebre”. A l’hora d’elaborar els reportatges els alumnes havien de parlar de diferents aspectes del delta, explicar el què han après, així com donar la seva opinió sobre l’estada al CdA. Aquí teniu la mostra d’alguns dels treballs realitzats. Esperem que us agradin.

Val a dir que el reportatge és la tipologia textual que hem estat treballant i, per tant, hem aprofitat esdeveniment per desenvolupar-la i fer una pràctica.

COMIAT DE L’ARMAND 5è

La setmana passada ens vam acomiadar de l’Armand, per tal que s’endugués un bon record dels companys, dels amics i de l’escola, vam decidir regalar-li petits detalls. Un exemple n’és el vídeo que vam enregistrar amb tots els companys i les companyes de classe. Malgrat vàrem fer unes gravacions espontànies i improvisades, el resultat final va valer la pena ja que va ser molt emotiu.

MOLTA SORT ARMAND EN EL TEU NOU CAMÍ!!!