La meva història… podries fer la teva?

La meva vida va començar a l’any 1999.

Quan vaig néixer tenia uns ulls molt grans, la meva mare diu que estava observant-ho tot. No vaig  plorar només quan em va netejar la comadrona.

Quan tenia tres anys  em vaig perdre al Corte Inglés, i després al cap de un quart d’hora em van trobar parlant amb una altre  família.

Amb quatre anys vaig començar a veure la formula1 i les motos. Em rebotava quan no guanyava ni  l’Elies ni l’Alonso ni el Pedrosa . Quan tenia  set anys , per primera vegada, vaig pujar a un car. Vaig  anar amb un amic del meu pare.

Després al cap d’uns mesos em van apuntar a futbol, la primera vegada que vaig jugar un partit estava nerviós, vam perdre 3-1 .

Després quan va acabar la lliga vam fer un torneig i vam quedar tercers.

Ara estic jugant d’ Aleví “D” . Estic empatat pel “pichichi” de l’equip a un gol i tot plegat és molt emocionant.

Vic amb el meu pare i la meva mare i amb la resta de la meva família, també estic molt temps amb els meus amics i tinc a casa dos periquitos el verd que es diu Tomás i la blau que es diu Lluna. 

 

Una vegada, jo estava esperant el naixement del meu cosí, pero justament quan estava a una casa rural amb la meva cosina va néixer el meu cosí, i em vaig enfadar una mica.  

 

La meva àvia que és de Màlaga i el meu avi que va néixer a Madrid pero que va passar part de la seva vida a Córdova es van casar i van tenir 2 fills el meu pare i la meva tieta Olga. El meu pare em va tenir a mi i la meva tieta a la meva cosina Marta.   

 

La meva àvia i el meu avi els dos de Granada es van casar i van tenir 3 fills, la meva mare, la meva tieta Juani i el meu tiet Evaristo, la meva mare em va tenir a mi, la meva tieta Juani va tenir al meu cosí Joel i el meu tiet Evaristo va tenir l’ Isaac i l’Eric. 

Crec en una vida en un altre planeta diferent a la nostra, i també crec en Déu.

Vaig viatjar a Huesca i vaig anar als Pirineus borejant França.  A Jaén  vaig veure un munt de rius i de muntanyes. A Madrid vaig veure el Prado, el Bernabéu… També he estat a Andorra.  I aquest Nadal aniré Roma.

Tinc una curiositat Que hi haurà més allà de l’univers?

M’agrada molt la Pizza i la pasta.

Em va entristir molt quan va morir el meu avi i també quan va morir el meu periquito blau.

Els jugadors de futbol que més m’agraden són Cristiano Ronaldo i Miroslav Klose.

Ara estic fent 6è a la millor escola del món, tu què hi dius?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà