Celebrem la Castanyada amb el cicle inicial.

Quan arriba la tardor i el temps de fred comença a aflorar, retorna al nostre calendari el dia de menjar castanyes, panellets i moniatos a la voreta del foc. Actualment anem afegint uns quants monstres i disfresses, tot i així, no ens ha faltat la visita de la vella Castanyera i les seves castanyes ben calentetes.
Els petits que l’any passat omplien les aules de P-5, comencen una nova etapa: la Primària. De moment sembla que s’adapten prou bé. Amb els seus companys de segon, com podeu veure, demostren que amb esforç i constància poden aconseguir fer espectacles com aquest. Esperem que us agradi!


Tu.tv


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>