Celebren la Castanyada amb els nens i les nenes d’Infantil.

Ben entrada la tardor, es celebra a casa nostra una tradició popular i arrelada, la Castanyada, concretament el dia de Tots Sants. Però uns quants dies abans, aquesta fruita tardorenca ja omple festes escolars com la nostra. Els més petits, inicien un descobriment de celebració conjunta i per uns instants es van convertir en protagonistes davant de companys i familiars. Van envoltar l’ambient amb les seves veus angelicals i com podeu veure, ho van fer força bé! És una alegria veure’ls tan feliços!


Tu.tv


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>