La festa de Tots Sants

Aquest cap de setmana passat es va celebrar la festa de Tots Sants i també la de Halloween, una festa d’origen anglosaxó cada any més ben rebuda per tothom. Des de l’àrea d’Educació Física i Teatre les hem presentat als alumnes de CI amb un joc molt divertit.

El caçador de fantasmes:

Un nen fa de caçador de fantasmes i s’espera fora de la sala de psicomotricitat. Mentrestant els seus companys, que fan de fantasmes utilitzen material divers com màrfegues, cortines, estores, capses, etc per amagar-se. Quan tots els nens estan amagats i en silenci, el mestre apaga la llum i fa entrar al caçafantasmes. El caçafantasmes amb l’ajuda d’una llanterna ha d’anar trobant als fantasmes i acompanyar-los fins la paret, abans de que es faci de dia. Quan el mestre encén les llums es fa un recompte dels fantasmes caçats, i dels fantasmes que s’han amagat millor, es tria un nou caçafantasmes i es torna a jugar.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>