Els drets dels infants: una mirada entre bastidors

Aquest article va ser publicat al Diari de Rosa Sensat el dia 23 de gener del 2023. El vam escriure conjuntament entre els i les 4 docents de l’Institut Escola Mirades que participem a la franja d’Aprenentatge Globalitzat a 2n d’ESO: el Pau Batet, la Clara Fabregat, la Sílvia Martínez i un servidor.

A l’article relatem com els/les profes vam viure el desenvolupament del projecte “No hi ha dret”, que vam fer en resposta a un encàrrec de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Podeu llegir l’experiència a https://www.rosasensat.org/els-drets-dels-infants-una-mirada-entre-bastidors/

L’encàrrec que ens va fer Rosa Sensat va ser participar a l’acte de celebrar dels drets dels infants, el dia 24 de novembre del 2022. Amb l’alumnat de 2n d’ESO vam decidir organitzar una exposició interactiva i reivindicativa sobre el tema. Podeu veure imatges i vídeos de l’acte a continuació:

Fotos de les peces exposades

Vídeo de l’exposició

Discurs final de l’exposició

Tot i que la major part del projecte ja està acabat, encara no l’hem donat per tancat del tot perquè al tercer trimestre farem una nova exposició a la biblioteca del Carmel. En el sites del projecte podeu trobar més informació sobre la seva estructura.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *