CARNAVAL

carnaval_llibre11

Ja arriba Carnestoltes!, però potser no t’agrada aquesta festa. Si és així, us vull parlar d’aquest llibre escrit per Javier Sobrino i il·lustrat per Rebeca Luciani. Ens explica la festa del Carnestoltes sota la mirada de l’Anna, una nena a la que no li agrada gens aquesta festa pel fet d’haver-se de disfressar. Quan es dirigeix a casa de l’àvia, acompanyada per la seva mare, es troben amb el passacarrer i es perd en mig de la gent.

Li agafa tanta por que no pot gaudir de l’alegria que l’envolta: la música, els colors, les rialles. Aleshores apareix un personatge, l’Arlequí, que li dona la mà i l’acompanya per la festa. Amb l’ajuda d’Arlequí descobreix l’encant d’aquesta festa.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>