EL VIAJE DE MARIA

Us pot sorprendre aquest article que he incorporat a la categoria d’Art, però avui vull fer un homenatge a l’art d’escoltar.

Aquest video m’ha fet recordar a molts infants amb els que he compartit estones molt entranyables a l’hora del conte. Jo he aconseguit formar part del seu món a través dels contes, potser no poden parlar, però només em calia mirar-los a la cara i descobrir un sonriure. Gaudeixo explicant històries i he trobat la manera de fer-los gaudir escoltan boniques històries. Potser un llibre no els crida l’atenció, però si els hi presento a través d’una pantalla aconsegueixo captar la seva atenció i per un moment són capaços de sortir del seu món per entrar en el món fantàstic dels contes. Criden i riuen, és la seva manera de dir que els agrada el que escolten. Gràcies a cada un dels alumnes de l’escola, cada dia aprenc una mica més a comunicar-me amb vosaltres. Només cal escoltar-vos! Teniu moltes coses a dir, potser no feu servir les paraules, però també es pot escoltar un gest, una mirada, un crit, un plor. Són altres formes diferents de comunicar-se. Només cal que el món aprengui una mica més a escoltar d’un altre manera.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>