El libro de las Tierras Imaginadas

Si voleu fer un viatge fascinant a través del temps us recomano que feu una ullada a aquest llibre, que ha estat escollit el millor llibre de no ficció de l’any 2009 amb el Premi Bologna Ragazzi. Durant el viatge podreu descobrir que no sempre la gent sabia que la Terra és un planeta rodó, sino que descobrireu com al llarg de la història, de cada cultura i d’altres civilitzacions s’havien imaginat la Terra.
L’escriptor francés Guillaume Duprat ens fa entrar en una història plena de poesia i imaginació, gràcies a la publicació del llibre per l’editorial Oniro que ha publicat el llibre d’aquesta edició en castellà.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>