EN PUNXETES

dsc00503

Avui és un dia especial per a la biblioteca de l’escola, ha arribat un drac i per fi ja té nom. L’alumnat de l’escola va participar en el concurs Quin és el meu nom? i el nom triat per la comissió de biblioteca ha estat “Punxetes” que han proposat els alumnes de les aules d’educació especial E-5 i E-6, enhorabona! En nom de Punxetes us volem donar les gràcies a la resta de l’alumnat per haver participat en el concurs.


Accions

Informacions

Cap resposta

Una resposta a “EN PUNXETES”

27 10 2010
MAITE (20:53:42) :

Es Fantástico que los motiveis al mundo de la lectura.

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>