EL PERSONATGE MISTERIÓS

Efectivament, el personatge misteriós és la Comarca del Baix Llobregat. Si voleu ampliar els vostres coneixements, escolteu el video del programa comarques.doc[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/tvc/comarques/001_69648.rm" width="352" height="288"/]


Accions

Informacions

Cap resposta

Una resposta a “EL PERSONATGE MISTERIÓS”

8 06 2009
sfer (21:22:18) :

Voldria posar-me en contacte amb vosaltres per correu electrònic, però no sóc capaç de trobar-lo en el vostre blog… Em podríeu enviar un missatge? Us deixo el meu correu: librosfera(arroba)gmail(punt)com. Gràcies!!

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>